Een nieuwe website laten bouwen?

Wil je een professionele website laten bouwen die volledig up-to-date is en makkelijk gevonden wordt door jouw klanten? Of wil je jouw bestaande website laten restylen? Montis Design doet dit met veel enthousiasme. Wij nemen je alle zorgen uit handen en begeleiden het volledige traject van begin tot eindproduct. Wij werken voornamelijk met WordPress en Joomla! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!

Wat wil je bereiken met je website?

Voordat je start met het bouwen van je website is het belangrijk om het doel voor ogen te hebben. Het doel van een website kan verschillen en is afhankelijk van de organisatie. Over het algemeen zijn er echter een aantal veelvoorkomende doelen voor websites:

  • Informatievoorziening

  • Marketing en promotie

  • Verkoop

  • Klantenservice

  • Community opbouwen/onderhouden

  Kortom, het doel van een website is om te voorzien in de behoeften van de doelgroep en om te helpen bij het bereiken van de zakelijke doelstellingen. Wanneer het doel van je website duidelijk is kan je ermee aan de slag!

  Waaraan moet jouw website voldoen?

  Je wilt natuurlijk een succesvolle website. Dat betekent dat jouw website aan bepaalde eisen moet voldoen om ook goed gevonden te kunnen worden in de zoekmachines. Met de bouw van jouw website houden we daar rekening mee. Alle website die wij bouwen voldoen aan de volgende criteria:

  Welke techniek wil je gebruiken?

  Er zijn duizenden tools en plug-ins beschikbaar en de beste keuze hangt af van de behoeften van je website. Wij kunnen je adviseren over de te gebruiken plug-ins op jouw website. Zo kun je bepalen welke plug-ins interessant zijn om in jouw website te integreren.

  Werkwijze, advies en begeleiding

  Fase 1

  Doelstelling
  Onderzoek
  Zoekwoordenonderzoek
  Teksten verzamelen
  Foto’s verzamelen

  Fase 2

  Structuur opzetten
  Template kiezen
  Kleurenpalet kiezen
  Techniek en plug-ins

  Fase 3

  Webdesign
  Webdevelopment
  Fotobewerking

  Fase 4

  SEO
  Testen
  Revisies

  Fase 5

  Lancering

  Kan je het antwoord niet vinden?

  Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!  © Montis Design. All rights reserved.